MANAGER RESTAURANT

Full Time Bucuresti Adaugat in mai 2018

Ești o persoană dinamică, ambițioasă, orientată către client și performanță profesională? Ești student sau tânăr absolvent și ești în căutarea unui job stabil care să îți ofere perspective de dezvoltare și recunoaștere a meritelor ori dovedești experiență managerială? Chopstix îți dă oportunitatea de a-ți pune în valoare toate aceste abilități deoarece fiecare angajat este important pentru noi. Îți oferim o carieră provocatoare bazată pe muncă în echipă, comunicare deschisă și calitatea serviciilor oferite la cele mai înalte standarde. Intră în echipa noastră unde vei găsi un climat pozitiv de lucru, un ajutor în dezvoltarea profesională ce te va motiva și impulsiona în atingerea standardelor de performanță pe care ți le-ai dorit în carieră.

Descriere job:

  • coordonează întreaga activitate a restaurantului;
  • coordonează activitățile de pregătire, aprovizionare, de preparare a produselor și de vânzare a acestora;
  • responsabil pentru buna desfășurare a activităților din cadrul restaurantului;
  • răspunde de buna desfășurare a traget-ului lunar al restaurantului;
  • reprezintă restaurantul în colaborarea cu toți clienții, furnizorii și distribuitorii;
  • răspunde de atingerea obiectivelor setate și de dezvoltarea/profitabilitatea restaurantului;
  • se ocupă de formarea și perfecționarea profesională a angajaților;
  • organizează procesul de recepție mărfuri;
  • stabilește sarcinile și responsabilitățile personalului din subordine;
  • se asigură că membrii echipei coordonate respectă în permanență regulile și procedurile de lucru;
  • identifică și aplanează eventuale stări conflictuale în cadrul echipelor/turelor de lucru;
  • aplică sistemul de evaluare a activității, de recompensare a performanțelor și de aplicare a sancțiunilor;
  • oferă clientului informații despre produsele specifice și orice alte detalii suplimentare cerute cu privire la produsele comercializate;

Cerinte:

  • abilități foarte bune de coordonare a unui număr mare de persoane;
  • experiență și abilități de lucru în soft-urile uzuale (Word, Excel, client de mail);
  • bune capacități de organizare a activității și a timpului;
  • atenție la detalii;
  • atitudine proactivă, implicare în activitatea echipei;
  • spirit de echipă, atitudine politicoasă;
  • bune abilități de comunicare;
  • foarte bună capacitate organizatorică, atitudine de leader, pro- activă, spirit de inițiativă;
  • capacitate de analiză și sinteză a informațiilor;
  • conștiinciozitate și persuasiune în exercitarea atribuțiilor de serviciu;
  • bun cunoscător al preparatelor culinare, optimizarea folosirii materiei prime și tehnici de catering.

Aplica online:

Prin apasarea butonului "Aplica" va asumati ca:

  • Ati citit si ati fost informat in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Sunteti de acord si va exprimati in mod expres, neechivoc, liber si informat consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile pentru care ati fost informat.