Chopstix, mâncare chinezească autentică

Povestea
Chopstix

Bucătăria chinezească zărită prin lentila bucătăriei Chopstix, un loc unde poţi rezona împreună cu toţi iubitorii de Asiatic.

O promisiune către noi înşine, un mix de ingrediente proaspete, un twist din bucătăria modernă, multă pasiune în preparatele noastre şi bucătăria chinezească a prins contur şi în România. CHOPSTIX reprezintă mai mult decât un restaurant cu specific chinezesc, este locul în care poţi avea parte de o experienţă culinară autentică şi de savoarea specialităţilor asiatice care să îţi încânte simţurile şi gusturile.

Misiunea
Chopstix

Pe lângă gustul inconfundabil, Chopstix oferă o experiență autentică prin preparate nu doar gustoase, ci și sănătoase, păstrând aromele 100% asiatice în varietatea de preparate sofisticate și exotice, aromate și proaspete, ce îmbină bucătăria asiatică tradițională, cu cea modernă.

Valorile
Chopstix

Integritate

Profesionalism

Diversitate

Ingrediente fresh

Gustul
Chopstix

Meniul Chopstix este doar la un click distanţă de oriunde te-ai afla, iar tu eşti invitatul nostru să descoperi gusturile exotice în preparatele CHOPSTIX, preparate ce îmbină gusturi, arome, culori şi texturi specifice ca tu să te bucuri de o excursie culinară în locaţiile noastre sau chiar din confortul casei prin aplicaţiile de delivery ale partenerilor noştri de livrări. 

Locații
Chopstix

Zâmbetele, aprecierile şi recomandările clienţilor noştri ne-au ajutat în extinderea rapidă a lanţului nostru de restaurante.
Zi de zi aducem Asia mai aproape în cele 24 locaţii Chopstix Ready to Box. Acoperim o arie largă în Bucureşti, fiind prezenţi şi în cele mai importante orașe Ploieşti, Constanţa, Braşov, Timişoara, Sibiu, Târgu Mureş, Craiova, Galați, iar călătoria noastră nu se opreşte aici!

Descoperă gustul Asiei în preparatele Chopstix

Acum doar la un click distanță!

Îndrăznește să treci dincolo de limitele aromelor asiatice cu meniurile de la Chopstix!

Scroll to Top