Hai cu noi într-o călătorie culinară prin cele mai vibrante orașe ale țării!

Descoperă-ne în fiecare oraș unde avem o locație! Ia-ți prietenii și setează-ți punctul de întâlnire culinar la Chopstix! 

Chopstix Ready to Box este cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food cu specific asiatic din România. Ne mândrim cu faptul că suntem evaluati și poziționați între brandurile internaționale, iar asta se datorează vouă și pasiunii noastre pentru calitate și autenticitate. Cu noi, ai ocazia de a explora și de a trece dincolo de limitele gusturilor asiatice tradiționale.

În fiecare dimineață, Chopstix își deschide ușile către o nouă aventură gustativă în cele mai importante orașe ale țării! Dacă ești un iubitor al bucătăriei asiatice, atunci sigur te afli în locul potrivit! 

Fiecare locație Chopstix devine un univers aparte, animat de culori vibrante, forme și texturi atrăgătoare, și bineînțeles, de nelipsitele arome delicioase, în peste 40 de feluri de preparate, atent selecționate, pentru fiecare poftă!

Descoperă farmecul unic al fiecărei locații Chopstix, unde pasiunea exploratorilor de gusturi dă viață spațiului! 

De-a lungul timpului, am observat cu bucurie că fiecare oraș în care am deschis un nou restaurant ne-a adoptat și ne-a îmbrățișat în modul său specific. Am învățat să respectăm ritmul și preferințele locale, deoarece știm că fiecare oraș are propriul său stil de viață și caracteristici distincte. Astfel, ne-am adaptat și am devenit parte integrantă a comunităților din fiecare oraș important al României. Iar asta este exact ceea ce ne-am propus!

La Chopstix, ne-am dedicat să aducem aromele și combinațiile de gusturi autentice asiatice în inimile și farfuriile tuturor clienților noștri. Și cu fiecare zâmbet, apreciere și recomandare de la voi, am reușit să ne extindem rapid și să ajungem să fim prezenți în 22 de locații.

Ne dorim ca bucuria și gustul autentic al preparatelor noastre să fie la îndemâna tuturor, de aceea călătoria noastră nu se va opri aici!  

Dar până ajungem noi la tine, vino și descoperă tu de ce suntem preferații iubitorilor de bucătărie asiatică din întreaga țară. Hai să împărtășim bucuria gustului autentic asiatic și să ne bucurăm împreună de această călătorie culinară în locațiile Chopstix Ready To Box!

Comandă acum!

Poate te interesează și...

Explorarea gusturilor chinezești începe din bucătăria Chopstix Ready To Box

Explorarea gusturilor chinezești începe din bucătăria Chopstix Ready To Box

Dacă ești în căutarea unei experiențe gastronomice care să îmbine…

Locul unde aromele din preparate dansează pe gustul tău!

Locul unde aromele din preparate dansează pe gustul tău!

Bucură-te de dansul aromelor în preparatele marca Chopstix, care îți…

Hai cu noi într-o călătorie culinară prin cele mai vibrante orașe ale țării!

Hai cu noi într-o călătorie culinară prin cele mai vibrante orașe ale țării!

Descoperă-ne în fiecare oraș unde avem o locație! Ia-ți prietenii…

Scroll to Top